Bevestiging Reservering
Wanneer u een verzoek heeft ingediend voor een reservering ontvangt u van ons een reserveringsformulier. Als wij het formulier, ingevuld, van u retour hebben ontvangen is de reservering definitief. Vervolgens ontvangt u van ons een definitieve offerte van de geschatte kosten en een verzoek tot een aanbetaling van 15% van het totaal bedrag.

Betaling
Drie maanden voor datum van gebruik ontvangt u van ons een factuur met het verzoek deze binnen 14 dagen te betalen. Een verrekening van het werkelijke aantal genoten overnachtingen (per nacht) vindt plaats na uw verblijf. Ook worden extra genoten activiteiten en voorzieningen tijdens uw verblijf achteraf in rekening gebracht.

Borg
De factuur is inclusief € 50,00 borg. Nadat u van ons terrein gebruik heeft gemaakt en wij het terrein hebben gecontroleerd op extra schoonmaken, vernielingen en vermissingen ontvangt u de borg, na goedkeuring, retour binnen 1 week na vertrek.

Annulering
Bij annulering tot 3 maanden voor aankomst worden reserveringskosten van 15% van de offerte in rekening gebracht tot max € 50,00. Dit wordt verrekend met uw reeds betaalde aanbetaling.
Bij annulering tussen 3 maanden en 45 dagen krijgt u 50% van uw betaling retour.
Bij annulering tussen 45 dagen en 30 dagen voor aankomst krijgt u 25% van uw betaling retour.
Bij annulering minder dan 30 dagen voor aankomst kunnen wij uw betaling niet retourneren (m.u.v. de door u betaalde borg).
Er kan geen restitutie van eventueel niet genoten nachten plaatsvinden.

Verzekering
Wij adviseren u een annuleringsverzekering en/of groeps- en schoolreis verzekering af te sluiten.