DSC_1737Verblijf: Op ons terrein is ruimte voor +/- 200 gasten.  Van te voren reserveren is altijd noodzakelijk. Er geldt voor kampeerders geen minimum leeftijd. Voor jongeren tot 21 jaar geldt altijd dat zij onder begeleiding moeten zijn van een ouder. Van de kampeerders wordt verwacht zij rustig kamperen en de natuur respecteren. Geluidsdragers zijn niet toegestaan, tussen 22.00 en 08.00 uur vragen wij u rekening te houden met de omgeving en geluidsoverlast te voorkomen.

HuisdierenHonden zijn, mits aangelijnd toegestaan.

Auto’s: Bij aankomst en vertrek mag de auto even bij uw kampeerplaats plaatsen voor “laden en lossen“, na uitpakken kan de auto op de parkeerplaats gezet worden. Het terrein heeft een eigen parkeerterrein.

SanitairDe toiletten en douches worden door u schoon opgeleverd, u wordt verzocht de toiletten, wastafels en wasbakken schoon achter te latenEen basisschoonmaak, na afloop door de beheerder, is bij de prijs inbegrepen.

Gebruik tenten en keuken: Roken is niet toegestaan in de ruimtes van het terrein. Na gebruik dient u alles netjes en opgeruimd achter te laten. Wanneer er iets stuk is gegaan vragen wij u dit te melden.

Afval: Bij aankomst is het terrein altijd schoon en opgeruimd. Het is aan u om het terrein ook weer schoon en opgeruimd achter te laten. Voor op het terrein staan drie containers (glas, papier, restsafval) waar u uw afval in kwijt kunt. Restafval moet in een plastic zak worden aangeboden. Groot afval (kapotte tuinstoelen, laarzen, e.d.) s.v.p. niet in de container maar meenemen naar huis! 

Vuur: De kampeerder dient uiterst voorzichtig te zijn met vuur, lucifers, rookwaren e.d.. Een barbecue is alleen toegestaan onder toezicht van volwassenen, verlaat een vuur (kookstel/bbq) nooit voordat het is uitgebrand of gedoofd. In geval van brand vragen wij u direct de eigenaar waarschuwen. Brandblusapparaten en EHBO doos staan voor iedereen ter beschikking (toiletgebouw).

Een kampvuur is alleen toegegaan op de kampvuur-plaats. Hout voor dit vuur mag u zelf meenemen. Let wel op dat het schoon hout is. U kunt ook bij ons hout bestellen. Sprokkelen is niet toegestaan.

Veiligheid: De kampeerder is zelf verantwoordelijk voor zijn eigendommen. De directie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal of beschadiging van eigendommen van kampeerder. Wanneer er verdachte personen op het terrein zijn vragen wij u dit onmiddellijk te melden bij de beheerder. De directie is verantwoordelijk voor de goede orde van het kampeerterrein en heeft de plicht in te grijpen bij ernstige overtredingen van het reglement en, indien nodig, rustverstoorders te verwijderen.

Aansprakelijkheid: De terreineigenaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van persoonlijk letsel of materiële schade, ontstaan tijdens het verblijf op het terrein. Bij overtreding van één van de hierboven genoemde regels heeft de terreineigenaar/beheerder het recht u de verdere toegang tot het terrein te ontzeggen. De eigenaar blijft rechthebbende op het terrein en beslist in situaties waarin het reglement niet voorziet.