DCIM100MEDIA

Aan de noordkant van Sellingen (Zuid Groningen) ligt het groepskampeerterrein “De Zonnegloren”. Het terrein ligt midden in de bossen van Westerwolde vlak bij het riviertje de Ruiten Aa waar heerlijk in gezwommen kan worden.

Het terrein is van april tot en met oktober te huur voor groepen. Omdat het terrein vriendelijk en veilig is kunnen ook kinderen (onder begeleiding) op het terrein verblijven.

Het terrein is 1,5 hectare groot. Op het ruime veld staan slechts een drietal gebouwen t.w. een kapschuur, een kleine open keuken en een sanitair gebouw. Midden op het veld is een grote kampvuurplaats. Het veld is afwisselend ingericht, her en der staan groepen bomen en struiken die samen het natuurgevoel nog een extra benadrukken.

Het ruime veld geeft een groot gevoel van ruimte en veiligheid omdat het in zijn geheel is omsloten door bos. Het geheel geeft een gevoel alsof de bewoonde wereld heel ver weg is.

Wij weten zeker dat de faciliteiten op het terrein, de afwisselende natuur, de ruimte en privacy, positief zullen bijdragen aan een succesvol verblijf en een heerlijke vakantie.